Ние от Арнитек, в колаборация с лидерите за ритейл решения в България, Навтех Груп, бихме искали да Ви представим едно ново предложение за вашия бизнес – LS One.

За LS One

LS One е продукт на исландската компания LS Retail, която се позиционира на пазара като лидер в разработката на ритейл софтуер.

Това е ПОС (Point of sale, POS) софтуер, чиято основна характеристика е възможността за нагаждане към всеки бизнес и нужди.

Предимства

Персонализиране

Разположението и големината на всеки един бутон в LS One ПОС могат да бъдат настроени според Вашите нужди, за да се оптимизира работата на служителите Ви.

Отдалечена работа и централизиран контрол

LS One разполага с отделен софтуер – Site Manager, който управлява работата на ПОС устройствата. Той може да бъде физически отдалечен от ПОС терминалите. Чрез него се конфигурира работата на ПОС терминалите, а настройките се изпращат мигновено без да е необходимо да посещавате физическите терминали.

Цялата информация за продажбите се изпраща обратно към Site Manager, което позволява централизирано да следите работата на всички обекти.

С помощта на Site Manager можете безпрепятствано да управлявате цяла верига от търговски обекти от комфорта на своя офис.

Локализация

LS One се е доказал на европейския пазар и поддържа множество държави, което означава, че лесно може да се нагоди за Вашия международен бизнес.

Наредба 18

LS One POS и Site Manager изпълняват всички разпоредби и изисквания на НАП и Наредба 18 към СУПТО.

Categories: Retail

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *